.
Sportpark de Eendracht
Sportpark de Eendracht
Bok de Korverweg 4,
1067HR Amsterdam

Er wordt ongelofelijk veel georganiseerd, gesport en gespeeld op Sportpark De Eendracht. Een echte ontdekking voor wie het nog niet kende!


Een sportpark op een ondernemende manier sociaal maatschappelijk exploiteren, dat is de opdracht vanuit de gemeente voor Stichting Sportpark de Eendracht. Deze stichting beheert het sportpark en start in samenwerking de clubs gevestigd op het sportpark diverse aantrekkelijke initiatieven voor en door bewoners. Denk aan een Senioren sport en spel dag, of Goldensports - bewegen voor 55+, of Funsport, een spelmiddag voor kinderen zonder dat zij lid hoeven te zijn van een club. Daarnaast dienen wij het belang van (top) sport voor groot Amsterdam met de bijzondere sporten als Hurling, Australian Football, Cricket. Ook vind je op het terrein het Nationaal Rugby Centrum, alwaar het Nederlandse team traint en het internationale rugby toernooi de Amsterdam 7's jaarlijks plaats vind. En voor de survivalrun-liefhebbers, een heuse survivalbaan is op het terrein gebouwd door de sporters van Ruig Survivalrun.

Op het terrein staat ook de Aristoshal, een sporthal voor zaalsporten, geflankeerd door de tennisbanen en de padelbanen.
En bij UP events kunt u terecht voor uw sportieve bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten.

Al met al een dynamische omgeving waar iedere dag wel iets te zien of te beleven is. Kom gerust eens kijken.