Wandeling over Westgaarde elke eerste maandag

De AfscheidsBoetiek is een plek waar mensen, op een zeer laagdrempelige wijze, naar binnen kunnen lopen voor vragen inspiratie, innovatie en informatie rondom afscheid nemen maar ook over rouw- en verliesverwerking. Daarnaast is het ook een plek waar activiteiten, workshops, boek presentaties en lezingen worden verzorgd.

Vanaf 3 oktober verzorgen wij elke 1e maandag van de maand om 10:00 uur rondleidingen/wandelingen over ons mooie Herdenkingspark . 

De AfscheidsBoetiek organiseert in samenwerking met Herdenkingspark Westgaarde in de Week tegen Eenzaamheid een gezamenlijke wandeling over het mooie park. We verzamelen in de AfscheidsBoetiek en eindigen de wandeling in het ParkCafé waar een warm kopje koffie/thee met iets lekkers voor u klaar staat. Uiteraard is hier ook ruimte om vragen te stellen, na te praten en ervaringen te delen.

De rondleiding brengt de deelnemers langs de fototentoonstelling om de vijver, Charlotte monument, monument van de Vergeten As, het AJAX-strooiveld, de 1e Inheemse Begraafplaats in Nederland, het Tenerife monument, De Pluktuin, De Tuinen van West en verder langs bijzondere grafvelden en graven. Iedereen is welkom.

De wandeling/rondleiding zal vanaf 3 oktober op elke 1e maandag van de maand plaatsvinden.

PC Uitvaart | Ookmeerweg 273 | 1067 SP Amsterdam