26
sep

TvW meets Four Sisters

Het Four Sisters labyrinth van maïs, bonen, pompoenen en zonnebloemen in de Tuinen van West staat er prachtig bij. Dat wordt op 26 september gevierd met een gezamenlijk programma met de Tuinen van West.

 

De kunstenaars Müge Yilmaz en Marija Šujica geven rondleidingen in het labyrint en Müge Yilmaz presenteert bovendien het ‘levende kunstwerk’ dat ze speciaal maakte voor het labyrint. Mariana Martinez Balvanera maakt heerlijke tortilla’s met mais uit het labyrint, er is een workshop pompoenchutney maken met de Wilde Chefs en met Leonardiansyah Allenda kan je Ikebana bloemschikken met bloemen uit het veld. Ook kunt u de ideeën van kinderen voor voedselbossen in de stad bekijken in het kleine huisje op wielen. Speciaal voor kinderen is er een workshop maskers maken met de Wilde Vlechters en ponyrijden met het Molenpaardje. En er is natuurlijk muziek van singer songwriter Tuğçe Kartal en van Kemençespeler Dilara Kuvvet.

 

Het wordt een gezellige dag op een prachtige plek die niemand mag missen. U bent welkom op 26 september van 11 – 17 uur. Entree is gratis.

Four Sisters is te vinden op de hoek van de Tom Schreursweg en Joris van den Berghweg. Meer informatie lees je hier en op foursistersproject.nl

 

Programma

 

11:00 – 11:30 Rondleiding in het Four Sisters labyrint door kunstenaars Müge Yilmaz en Marija Šujica.

 

13:00 – 16:00 Tortillaworkshop van Mexicaanse social designer Mariana Martinez Balvanera

 

14:00 – 16:00  Workshop maskers vlechten met de Wilde Vlechters voor kinderen en ouders

 

14:00 – 16:00  Pompoenchutney-workshop van de Wilde Chefs

 

14:00 – 17:00  Ponyrijden met het Molenpaardje

 

14:30 – 15:00 Rondleiding in het Four Sisters labyrint door kunstenaars Müge Yilmaz en Marija Šujica.

 

15.00 – 16.00 Onkruidbloemstukken maken, workshop met kunstenaar Leonardiansyah Allenda

 

16:00 – 17:00  Popcorn maken met de Wilde Chefs