Voedselbos 20-09

Lieve vrienden en nieuwe geïnteresseerden van voedselbos MijnStadstuin, voordat corona op ons pad kwam, hadden we jullie uitgenodigd voor een werkdag in het voedselbos in de lente, helaas moesten wij deze toen cancelen. De klusjes zijn er echter nog wel en zouden wij toch nog erg graag met jullie hulp willen aanpakken (op gepaste afstand van 1,5 meter uiteraard). Graag nodigen we jullie daarom uit voor de werkdag en we hopen dat jullie erbij zijn!

Zondag 20 september van 11:00 tot 16:00 uur - voedselbos-expert Bastiaan is aanwezig voor hands-on instructies en een kleine rondleiding

De volgende klussen hebben prioriteit:
- de vijver vrijmaken omdat die dicht groeit;
- paden/kruispunten markeren,
- afwatering-geulen ontdoen van gras en evt. uitdiepen,
- en mogelijke andere klusjes...

Voor koffie, thee en soep wordt gezorgd, neem je eigen broodjes mee (en eventueel wat extra’s om te delen) en een eigen fles water is geen overbodige luxe! Graag horen we via een mail of je erbij bent! Tot ziens in het voedselbos!

Groetjes, Laura, Djoen, Friso ????????

Adres: Nico Broekhuysenweg 20-22, 1067 HT Amsterdam (het voedselbos bevindt zich op het meest zuidelijke en tevens laatste/vierde kavel van MijnStadstuin)

PS: ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Dan zijn zij ook van harte welkom, maar graag van tevoren even aangeven zodat we weten hoeveel mensen er komen i.v.m. corona.