Tegelwippen - win een ton

De gemeente haalt uw tegels deze zomer op. Doe mee! Wip die tegels eruit en zet groen erin.

Hoe werkt de tegelservice?
Wip uw tegels uit uw tuin om plaats te maken voor groen. Let op de datum van de service in uw stadsdeel, u kunt uw tegels de zondag ervoor vanaf 16.00 uur op straat zetten. Tot uiterlijk 22.00 uur kunt u uw tegels aanmelden via www.rainproof.nl/aanmelden-tegelservice. Let op: leg de tegels op de hoek van de straat op de stoep, niet tegen de gevel aan, maar tegen de straatkant. De tegels mogen niet op afvalcontainers geplaatst worden. Prettig dat u hiermee rekening houdt. Zo kunnen de vrachtwagens er goed bij. Als de weg is opengebroken, kunt u geen tegels plaatsen in die straat. De locatie van uw tegels geeft u door via het aanmeldformulier.

Maandag 17 augustus 2020 – Stadsdeel Nieuw-West

Kijk voor meer informatie op: www.rainproof.nl/tegelservice

NK Tegelwippen
Uw tegels tellen mee bij het NK Tegelwippen! Elke tegel die u deze zomer uit de tuin haalt, kan het verschil maken in een leuke competitie tussen Amsterdam en Rotterdam, namelijk het NK Tegelwippen! Kijk op de website www.rainproof.nl/nk-tegelwippen voor meer informatie.

Win die ton!
Iedereen die meedoet met de tegelservice, maakt kans op een regenton! We verloten er één in elk stadsdeel. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is in het aanmeldformulier de optie: ‘ja, ik maak graag kans op een regenton’ aan te vinken. Om mee te doen meldt u zich aan via www.rainproof.nl/aanmelden-tegelservice met daarin de vermelding op welke hoek van de straat de tegels liggen en een schatting van het aantal. Elke druppel telt!