Tuinen van West app

Ontdek wat Tuinen van West te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur, natuur, stadslandbouw en recreatie met de gloednieuwe app! Deze groene oase onder de rook van Amsterdam is bij uitstek geschikt voor een fietstocht of wandeling: van bijzondere pluktuinen, sprookjesachtige horeca tot mooie vergezichten met een diversiteit aan planten en dieren.

ONTDEK DE VERHALEN ACHTER HET LANDSCHAP
Tuinen van West is het groene standslandbouw- en recreatiegebied aan de westkant van Amsterdam. Het gebied ligt tussen de Haarlemmerweg, Halfweg, Ringvaart Haarlemmermeer, Lutkemeerweg en de Ookmeerweg. De Osdorperweg loopt er dwars doorheen. Het gebied is circa 700 hectare groot en bestaat uit vier polders: De Osdorper Binnenpolder Noord en Zuid, De Osdorper Bovenpolder en de Lutkemeerpolder. Achter elke polder schuilt een verhaal. Meer leren over het landschap? Met de app beweeg je handsfree door het gebied terwijl je luistert naar de informatieve audiofragmenten.

DOWNLOAD DE APP
Voor iedereen is er wat te beleven. Of je nu op de fiets of te voet bent, je kunt met deze app een diversiteit aan bedrijvigheid vinden! Maar niet alles wordt prijsgegeven, je wordt vooral zelf uitgenodigd op ontdekking te gaan! De app is beschikbaar via deze LINK of in de Apple Store of Google Play Store.