26
aug

Tuinen van West app zoekt content!

Het is zo ver: we gaan een eigen app bouwen voor de Tuinen van West! De bedoeling is om bezoekers met de app een goed beeld te geven wat er allemaal te zien, te doen en te beleven valt, in Tuinen van West. Het 'app-team' van de OV heeft hiervoor goede/voordelige appware gevonden, en de deelnemers zijn allemaal bereid de app voor weinig of geen kosten te helpen maken. Hoi hoi!

 

De content? Die hopen we te krijgen van ondernemers, bezoekers en bewoners uit Tuinen van West! Mooie verhalen, recepten, weetjes, foto's en filmpjes over Tuinen van West: ze zijn van harte welkom. Mail e.e.a. vóór 30 september naar app@tuinenvanwest.nl Begin oktober selecteren we uit alle inzendingen de (circa 50) onderwerpen voor de app en redigeren we alle ingestuurde teksten, beelden en filmpjes. De app zal begin volgend jaar in de appstore verkrijgbaar zijn. De content die we niet in de app (kunnen) opnemen, gebruiken we graag voor leuke berichten op facebook en de website van de OV Tuinen van West. Stuur svp alleen rechtenvrij te gebruiken materiaal: we kunnen helaas niet voor content betalen!

Ondernemers die lid zijn van de OV kunnen GRATIS (bezoekers)informatie op de app zetten, in samenwerking met het redactieteam. Ondernemers die geen lid zijn, kunnen meedoen voor € 50,=. Wil je een eigen filmpje (laten) maken? Dat kan bij Johnny Raw (op de 1800 Roeden). Kijk voor meer informatie over de app op www.tuinenvanwest.nl!