NL Doet bij MijnStadstuin

De kou is uit de lucht.. spring is coming! Wat dat betreft komt het jaarlijkse NLdoet precies op tijd. Ook MijnStadstuin doet mee aan de 'grootste vrijwilligersactie van Nederland'. Komende vrijdag en zaterdag (en bij ons ook zondag) ben je van harte welkom samen met ons de handen eens flink uit de mouwen te steken.

Zo kun je op vrijdag bijvoorbeeld meehelpen houtsnippers uit te rijden en compost te verspreiden, of tuingereedschap oliën. De Stadsgroenteboer kan wel wat hulp gebruiken bij het voorbereiden van bedden, het poten van tuinbonen en het bouwen van een overkapping voor zijn groentewasstraat. Zaterdag hebben de mannen van de Eerste Amsterdamsche Wormenkwekerij extra handjes nodig en kun je ook terecht bij Lokale Bloemetjes voor fleurig werk.

Mocht je vrijdag en zaterdag niet kunnen? Ook zondag zijn we er! Tuinbutler Friso vangt je dan graag op en heeft nuttige activiteiten in petto.

Tijden? Dagelijks tussen 10 en 16 uur. Wij zorgen voor soep en versnaperingen. We zien je graag op de Nico Broekhuijsenweg 22 in Amsterdam-West!