07
nov

Open Huis Freelodges!

Op zaterdag 11 en zondag 12 november (beide dagen van 14.00 - 17.00 uur) start de verhuur van zes volledig ingerichte Freelodges in Tuinen van West (Nico Broeckhuysenweg 8a, Amsterdam) met een gezellig Open Huis. In het voorjaar van 2018 start Freelodge BV met de verhuur van de lodges aan recreanten en toeristen; tot die tijd (van 15 november 2017 tot en met 15 maart 2018) zijn de zes unieke, boven het landschap zwevende lodges te huur als tijdelijke woonruimte voor stellen of gezinnen (tot max. 4 personen per lodge). Inschrijven kan ter plekke. De huurprijs voor dit tijdelijke 'proefwonen' bedraagt € 1.750,= per maand incl. BTW, excl. GWL.

De lodges hebben 2 slaapkamers: één met tweepersoonsbed, de ander voorzien van twee half over elkaar 'gestapelde' eenpersoonsbedden. De keuken is voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser. Elke lodge is voorzien van vloerverwarming en een houtkachel en heeft een uitgestrekt, vrij boven het landschap zwevend terras. Er is een badkamer met een royale douche en een apart toilet. De lodges zijn helemaal van hout, wat zorgt voor een uniek, warm en gezond woonklimaat. Bijzonder! De verhuurflyer is te vinden op onze website.‚Äč

Meer informatie op de Open Dag of op de website. Ook een routekaartje is daar te vinden. Ook ondernemers en bewoners uit de buurt zijn welkom!